Lampard: "Oven nije za Čelsi"

Vezni igrač Čelsija Frenk Lampard izrazio je uverenje da je Majkl Oven odlična transfer-meta za januarski prelazni rok, ali da nije potreban njegovom timu.

Izvor: AK

Subota, 20.12.2008.

11:20

Default images

Dvadesetdevetogodišnji Oven se dvoumi oko ponude Njukasla da produži ugovor, i britanska štampa već navodi da je velika verovatnoća da će Sent Džejms park napustiti već u januaru, umesto u junu, kada mu ističe ugovor. Kao najozbiljniji kupci navode se Totenhem, Liverpul, ali i Čelsi. "Ovo je svakako odluka menadžera, i on je odličan igrač, samo nam ne treba".

Lampard je u izjavi za britanski "San" rekao i da ne sumnja da će se Oven snaći u nastavku karijere.

"Majkl je igrač vrhunskog kvaliteta, to je najbolje pokazao prošlog vikenda golom protiv Portsmuta. Ukoliko je spreman, a znamo da se često bori sa povredama, onda je stvarno izuzetan. Po dobroj ceni biće sjajno pojačanje za bilo koji klub, ali mislim da Čelsiju ne treba novi igrač na njegovoj poziciji. Nama su Nikolas Anelka i Didije Drogba sasvim dovoljni", dodao je reprezentativac Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: