Čavić najbolji po izboru novinara

Jedan od najboljih plivača sveta Milorad Čavić proglašen ja za najboljeg sportistu Srbije u 2008. godini u izboru Udruženja sportskih novinara Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.12.2008.

17:36

Default images

Čavić je na Olimpijskim igrama u Pekingu osvojio srebrnu medalju u disciplini 100 metara delfin, a na prvenstvima Evrope u olimpijskim i malim bazenima ove godine je osvojio dve zlatne i jednu srebrnu medalju na 50 i 100 metara delfin.

Udruženje je odlučilo da nagradu "Novinar godine" dodeli Jovanu Jovanoviću iz Sporta, "Kamera godine" pripala je fotoreporteru lista "Dani" iz Subotice Jovanu Mirčeskom, a nagradu "Dopisnik godine" dobio je Dušan Stamenković iz Leskovca, dopisnik "Sportskog žurnala".

Nagrade za životno delo pripale su Radomiru Jeremiću iz Beograda i Nenadu Paunoviću iz Pirota.

Priznanja će dobitnicima biti uručena u utorak 23. decembra u 13 časova u prostorijama Udruženja novinara Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: