Milan demantovao da dovodi Meksesa

Italijanski fudbalski prvoligaš Milan demantovao je tvrdnje medija da će potpisati ugovor sa prvotimcem Rome i reprezentativcem Francuske Filipom Meksesom.

Izvor: B92

Utorak, 21.10.2008.

16:02

Default images

"Napisi koji su se pojavili u nekim listovima da ćemo sa Romom zameniti Meksesa za Mareka Jankulovskog i Danijela Boneru potpuno su neistiniti i u njima nema ni trunka istine", saopštio je Milan na svom sajtu.

Više italijanskih dnevnih listova u utorak je objavilo informaciju da su se čelnici Milana i Rome dogovorili da zamenu igrača obave u zimskom prelaznom roku, u januaru naredne godine. Odbrambeni fudbaleri Milana u proseku su staru 32 godine, pa bi dovođenjem 26-godišnjeg Meksesa "rosoneri" dugoročno rešili deo problema u odbrani.

Mekses je u Romu prešao pre četiri godine, a pošto nije dobio dozvolu Oksera, jedno vreme je bio suspendovan. Na kraju je sud odlučio da može da pređe u Rim ukoliko italijanski klub plati obeštećenje od sedam milona evra. Ugovor sa "vučicom" ističe mu u junu 2011. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: