Siti nudi 12 miliona za Mandandu

Engleski premijerligaš Mančester Siti ponudio je francuskom Olimpiku iz Marselja 12 miliona evra za golmana Stiva Mandandu, javljaju u utorak ostrvski mediji.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 21.10.2008.

14:51

Default images

Čelnici engleskog kluba nameravaju da angažuju 23-godišnjeg golmana u predstojećem zimskom prelaznom roku, iako gol Sitija trenutno brani član mlade reprezentacije Engleske, talentovani Džo Hart. Menadžer Mark Hjuz oduševljen je Mandandinim kvalitetima, za koga tvrdi da je nakon povlačenja slavnog Fabijena Barteza, ubedljivo najbolji francuski golman.

Mandanda, koji je rođen u glavnom gradu Konga Kinšasi, karijeru je počeo u francuskom prvoligašu Avru, a u marsejski klub prešao je 2007. godine. Za reprezentaciju Francuske debitovao je u maju ove godine na prijateljskom meču protiv Ekvadora.

Čuvar mreže Olimpika ima još trojicu braće, koji treniraju fudbal i koji su takođe golmani.

Najstariji od njih 18-godišnji Parfe brani gol Bordoa i reprezentacije Konga, dok 15-godišnji Rifi trenira u Kaenu i standardni je član francuske selekcije koju čine igrači do 16 godina. Najmlađi Mandandin brat, devetogodišnji Ivr, nedavno je počeo da trenira u jednom od nižerazrednih pariskih klubova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: