Obeštećenje Ramosu 15 miliona evra

Premijerligaš Totenhem moraće da isplati španskom stručnjaku Huandeu Ramosu obeštećenje od oko 15 miliona evra ukoliko odluči da ga otpusti.

Izvor: B92

Utorak, 21.10.2008.

14:10

Default images

Engleski mediji podsećaju da Totenhem, koji je letos potrošio ogroman novac u prelaznom roku, igra izuzetno loše u engleskom šampionatu i da zauzima poslednje mesto na tabeli sa samo dva osvojena boda iz osam utakmica.

Uprava Totenhema, tvrde engleski novinari, dala je španskom stručnjaku poslednju šansu na sledećim mečevima, protiv Udinezea u Ligi UEFA u četvrtak i Boltona u subotu u domaćem prvenstvu i najavila mu raskid saradnje ukoliko klub bude neuspešan i u tim mečevima.

Predsednik Totenhema Denijel Livi priznao je novinaru Tajmsa da klub ima nekoliko alternativnih rešenja za Ramosa i da je Uprava spremna da u slučaju novih neuspeha "žrtvuje" obeštećenje od 15 miliona evra, pošto će klub pretrpeti mnogo veći finansijski gubitak ukoliko ekipa nastavi da beleži slabe rezultate.

Ramos je u oktobru prošle godine iz Sevilje prešao u Totenhem i sa godišnjom platom od oko pet miliona evra jedan je od najplaćenijih trenera Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: