Zvezda očekuje reakciju države

Fudbalski klub Crvena zvezda najoštrije je osudio incident u kome su razbijena stakla na vozilima fudbalera ispred stadiona.

Izvor: B92

Petak, 12.09.2008.

21:41

Default images

Kako se navodi u saopštenju, u incidentu koji se dogodio oko 16.20 neposredno pre početka popodnevnog treninga, grupa od 20-tak maskiranih napadača preskočila je zaštitnu ogradu i koristeći drvene i metalne šipke oštetila stakla na 10-tak vozila igrača i članova uprave. Niko od fudbalera, članova stručnog štaba i zaposlenih na stadionu nije povredjen.

Obezbedjenje stadiona Crvene zvezde nije bilo u mogućnosti da adekvatno reaguje kako zbog brze akcije napadača, tako i zbog njihove brojnosti.

Svi fudbaleri su kako je planirano odradili popodnevni trening pripremajući se za nedeljnu utakmicu protiv Čukaričkog, a policija
je ubrzo nakon incidenta izvršila uviđaj na licu mesta.

"Fudbalski klub Crvena zvezda očekuje od nadležnih organa da se počinioci što pre identifikuju i adekvatno kazne", stoji u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: