Tipsarević ne igra u Bratislavi

Izvor: B92

Petak, 12.09.2008.

12:22

Default images

Druga „tabla“ srpske Dejvis kup reprezentacije Janko Tipsarević neće igrati u meču sa Slovačkom, prenosi „Sportski Žurnal“. Tipsarević (trenutno 43. na ATP listi) je za ovaj sportski dnevnik rekao da još uvek nije sanirao povredu koja ga muči nedeljama unazad i zbog koje je bio primoran da preda svoje mečeve na Olimpijskim Igrama, ali i na US Openu:

„ Nisam se oporavio 100 posto. Na sreću, razlika između nas i Slovaka je dovoljno velika, tako da se moje odsustvo neće osetiti. Nisam verovao da će oporavak teći tako sporo. Da stvar bude gora, po povratku iz SAD sa US Opena, još jednom sam izvrnuo zglob, ali manje, pa sada sve ide polako“ rekao je Tipsarević koji se nalazi u svojoj bazi u Barseloni.

Očekuje se da će selektor Obradović uputiti poziv Bozoljcu ili Vemiću, koji će popuniti sastav, ali je očekivati da će upražnjeno mesto iza Novaka Djokovića zauzeti Viktor Troicki koji igra odlično tokom ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: