Rajt Filips se vratio u Mančester

Šon Rajt Filips vratio se posle tri sezone u Mančester Siti iz ekipe Čelsija za nesaopštenu sumu procenjenu na 9 miliona funti.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.08.2008.

16:38

Default images

Rajt Filips, koji je od juniorskih dana igrao u timu Mančester Sitija, dobrim igrama za "Građane" izborio je mesto u nacionalnoj selekciji, kao i transfer u Čelsi vredan 21 milion funti. Međutim, tokom tri sezone na Stamford Bridžu SWP nije dobio priliku da se izbori za prvi tim, pa je njegova cena drastično pala.

Rajt Filips je po dolasku u Mančester bio srećan, jer se vratio u klub u kojem je ponikao.

"Oduševljen sam što sam ponovo ovde i jedva čekam da ponovo počnem da igram za klub", rekao je Rajt Filips.

Njegov novi menadžer Mark Hjuz zadovoljan je sklopljenim dogovorom.

"Uvek sam izuzetno cenio Šona i od kada sam došao na Gradski stadion u Mančesteru nastojao sam da ga dovedem", rekao je Hjuz. "Smatram da je ovo fantastičan posao za nas. Siguran sam da će i navijači Sitija biti jednako srećni i da će mu pružiti adekvatnu dobrošlicu u klub".

Šon Rajt Filips je za Siti odigrao 181 utakmicu i dao 31 gol, a u Čelsiju je na 44 meča bio četiri puta strelac.

Predstavljanje medijima njega očekuje u petak, pošto u četvrtak Siti u Danskoj igra sa Mitjilendom, u kvalifikacijama za Kup UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: