Žarko Rakočević u Partizanu

Dosadašnji košarkaš podgoričke Budućnosti Žarko Rakočević peti je novi igrač Partizana u ovom prelaznom roku.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.08.2008.

10:28

Default images

Sedmostruki šampion države tako je popunio još jednu poziciju posle odlazaka Kecmana, Pekovića, Palasija i Borovnjaka. Rakočević je krilni centar, visok je 204 cm, a rođen je četvrtog januara 1984. godine. Bio je član mlaih sleekcija Srbije i Crne Gore i reprezentativac je Crne Gore. Prethodne sezone je u NLB ligi postizao u proseku osam poena uz četiri skoka, a zbog povrede je propustio skoro polovinu mečeva.

Pre Rakočevića Partizan je u prelaznom roku angažovao Aleksandra Rašića, Vukašina Aleksića, Luku Bastu i Jana Veselog, ugovore sa prvakom Srbije produžili su kapiten Petar Božić i reprezentativac Srbije Novica Veličković.

U klubu su ostali i Uroš Tripković, Milenko Tepić, Čedomir Vitkovac, Strahinja Milošević, Marko Đurković i Slavko Vraneš.

Otišli su Dušan Kecman i Nikola Peković (Panatinaikos), Milton Palasio (Himki) i Uroš Borovnjak (Vojvodina).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: