Robinjo ljut na Real

Brazilac Robinjo, koji nastupa za Real iz Madrida, ljut je na svoj klub i smatra da čelnici Reala nedovoljno cene njegove kvalitete.

Izvor: AK

Petak, 08.08.2008.

13:10

Default images

Robinjo se prethodnih dana pominjao kao novo pojačanje Čelsija, a mediji su objavili da je u Madrid stigla konkretna ponuda iz Londona. "Robinjo je ljut zbog toga kako su se prema njemu ponašali direktori Reala. Svaki dan me zove da pita da li je neko nešto rekao o njegovoj budućnosti i ja moram da mu odgovorim da sa mnom niko nije razgovarao", izjavio je menadžer Brazilca Vagner Ribeiro .

On je dodao da je tri dana pokušavao da kontaktira čelnike Reala, ali da mu niko ne odgovara na poziv.

"Robinjo to ne može da razume. Mogao bi postane najbolji igrač sveta, ali to se neće desiti u Realu jer ga tretiraju kao drugorazrednog igrača", kazao je Ribeiro.

Brazilski fudbaler bio je pozvan u olimpijsku reprezentaciju svoje zemlje, ali je Real zatražio da se vrati u Madrid zbog povrede prepona.

Njegov menadžer kaže da je Robinjo sve do pre mesec dana bio srećan što će ostati u Madridu, ali da se to sada promenilo.

"Robinjo je uvek planirao da provede dosta vremena u Realu, pre nego što bi se povukao u Santos, njegov bivši brazilski klub. Ali sada se oseća nepoželjnim", podvukao je Ribeiro.

On je dodao da se trener Čelsija Luiz Felipe Skolari svaki dan čuje telefonom sa Robinjom "i poklanja mu potrebnu pažnju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: