Jakvinta želi da ostane u Juveu

Fudbaler Juventusa Vinćenco Jakvinta priznao je da ga uznemiravaju medijski navodi o njegovim transferima i odlasku iz torinskog crno-belog kluba.

Izvor: B92

Nedelja, 06.07.2008.

21:12

Default images

Jakvinta je prošle sezone iz Udinezea došao u Juventus, a samo devet puta je bio starter na utakmicama. Postigao je devet golova, od kojih i nekoliko važnih u borbi crno-belih za mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Želim da ostanem u Juventusu. Nerviraju me medijske spekulacije u vezi mog odlaska iz Torina. Mislim da sam u prošloj sezoni, iako nisam igrao mnogo mečeva, važnim golovima pomogao ekipi", rekao je Jakvinta za sportski sajt "Gol".

Fudbaler Juventusa je naglasio da nije želeo da daje nikakve komentare povodom medijskih navoda, jer klub nikada nije želeo da ga proda.

Jakvinta se zahvalio navijačima crno-belih na podršci i njihovom zahtevu koji su uputili funkcionerima kluba o ostanku napadača u Torinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: