Milovanović prelazi u Lans?

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda otputovao je u Francusku na završne pregovore o prelasku u redove tamošnjeg drugoligaša Lansa.

Izvor: B92, Beta

Petak, 04.07.2008.

13:46

Default images

"Francuzi su bili najkonkretniji i kako sada stvari stoje na putu sam da predjem u Lans. Crvena zvezda je moja najveća ljubav i nije lako posle toliko godina napustiti klub. Međutim, profesionalac sam i nekada se moraju donositi odluke koje nemaju mnogo veze sa emocijama", rekao je povremeni srpski reprezentativac.

Milovanović je postigao usmeni dogovo sa predstavnicima Lansa, za koji su prethodne sezone nastupali još dvojica bivših fudbalera Zvezde Milan Biševac i Nenad Kovačević. Biševac je u medjuvremenu potpisao za Valensijen.

"Lans je veliki klub, ali je nažalost prošle sezone izgubio status prvoligaša. Jasno mi je stavljeno do znanja da su ambicije Lansa u narednoj sezoni velike. Povratak u elitni rang takmičenja je prioritet", rekao je Milovanović.

"Razgovarao sam i sa Biševcem i Kovačevićem koji su mi takodje mnogo toga lepog rekli o klubu", dodao je Milovanović, koji je za Zvezdu odigrao više od 200 utakmica.

Milovanović će, ako do transfera i dodje, sa Lansom potpisati četvorogodišnji ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: