Barsa protiv učešća Mesija na OI

Španski fudbalski prvoligaš Barselona nije voljan da dozvoli svom napadaču Lionelu Mesiju da učestvuje na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 04.07.2008.

12:40

Default images

Selektor argentinskog olimpijskog tima Serhio Batista objavio je pre dva dana spisak igrača na koje računa za Igre u Pekingu, medju kojima je i 21. godišnji Mesi. "Želimo da imamo sve igrače na raspolaganju za preliminarnu rundu Lige šampiona. Smatramo da smo u pravu i da Mesiju ne sme biti data dozvola da napusti klub", rekao je generalni sekretar Barselone Čiki Begiristajn.

S druge strane, u Fudbalskoj federaciji Argentine sigurni su da će Mesi braniti boje "gaučosa" u Pekingu, odnosno da će Svetska fudbalska federacija (FIFA) odobriti njegovo učešće na Igrama.

"Mesi je jedan od najboljih igrača na svetu. Nameravam da mu u timu dam više prostora, kako bi pokazao sve kvalitete. Prema mom mišljenju, ovaj igrač je u dosadasnjoj karijeri ograničavan zauzimanjem samo jedne pozicije na terenu", istakao je selektor olimpijske ekipe Argentine Batista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: