Hari Kjuel odlučio - Galatasaraj

Izvor: B92

Petak, 04.07.2008.

12:06

Default images

Australijski fudbaler Hari Kjuel, dosadašnji član Liverpula, potpisao je ugovor sa turskom ekipom Galatasaraj i pored interesovanja Portsmuta i Rome. Kjuel, koji je poslednjih godina imao dosta problema sa povredama, nije bio interesantan upravi Liverpula. Posle potpisa za turski klub sigurno je da Kjuel neće nastupiti u olimpijskoj selekciji Australije na Igrama u Pekingu.

Kjuel je sa klubom iz najvećeg grada Turske potpisao trogodišnji ugovor, a kao igrač Lids Junajteda igrao je na stadionu 'Ali Sami Jen' 2000. godine. Ta utakmica ostala je upamćena po velikim sukobima navijača dva kluba u kojima su dvojica Engleza poginula na ulicama Istanbula.

Kjuel je u revanšu dobio crveni karton.

Posle dolaska Kjuela u Galatsaraj poznato je da će u selekciji Australije tri mesta namenjena igračima starijim od 23 godine popuniti Arči Tompson (Melburn Viktori), Dejvid Karni (Šefild Junajted) i Džad Nort (Njukasl Junajted Džets).

Tim Australije igraće u grupi sa olimpijskim selekcijama Argentine, Obale Slonovače i Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: