Eduardo sa vraća krajem meseca

Hrvatski napadač brazilskog porekla, Eduardo da Silva, nada se da će se vratiti na teren do kraja jula pošto je zadovoljan progresom oporavka nakon operacije.

Izvor: Aleksandar Kovaèeviæ

Utorak, 01.07.2008.

20:39

Default images

Dvadesetpetogodišnji napadač Arsenala, koji je pretrpeo dvostruki prelom noge u februaru u meču Premijer lige protiv Birmingema, nakon brutalnog starta Martina Tejlora, trenutno se oporavlja u rodnom Brazilu pošto je propustio EURO 2008.

„Vraćam se u Evropu iz Brazila početkom avgusta, a možda čak i krajem jula“, rekao je Eduardo i dodao, „doktori su mi rekli da ću se do tada potpuno oporaviti i biti sposoban da ponovo igram fudbal, ja se nadam takođe“.

Eduardo je u Arsenal došao iz zagrebačkog Dinama na leto 2007. za 15 miliona evra, a do povrede na sedamnaest utakmica Premijer lige postigao je 4 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: