Šterbik najbolji golman u Španiji

Rukometaš Arpad Šterbik je treći put uzastopno izabran u idealni tim španskog prvenstva.

Izvor: Nina Kolundžija

Utorak, 01.07.2008.

19:34

Default images

28-godišnji igrač je protekle sezone sa Siudad Realom osvojio čak pet trofeja: šampionat Španije, Ligu šampiona, Superkup, Kup kralja i Kup Asobal.

Osim Šterbika, u idealnih sedam nalaze se i levo krilo Huanin Garsija (Barselona), desno krilo Albert Rokas (Barselona), pivot Ektor Kastresana del Pozo (Ademar Leon), levi bek Demetrio Lozano (Barselona), srednji bek Danijel Sarmiento (Ademar Leon) i desni bek Kristijan Malmagro (Portland San Antonio).

Najneizvesnija borba bila je u konkurenciji golmana. Šterbik za 0,9 procenata glasova bio ispred klupskog kolege Hosea Havijera Ombradosa.

Za najboljeg trenera proglašen je Hordi Riberi iz Ademar Leona, dok je najbolji odbrambeni igrač Viran Moros iz Siudad Reala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: