Težak udes Danila Ikodinovića

Izvor: B92, Beta

Subota, 28.06.2008.

01:41

Default images

Vaterpolo reprezentativac Srbije Danilo Ikodinović primljen je u petak uveče u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu sa teškim povredama krvnih sudova ruke opasnim po život. Ikodinović je, prema nezvaničnim informacijama, u petak oko 21 čas na putu Zrenjanin - Novi Sad kod mesta Kać, doživeo saobraćajnu nesreću kada se, vozeći motor, udario sa automobilom marke 'Jugo'.

Ikodinović je, nezvanično se saznaje, obilazio traktor kada je na njega naleteo automobil i od siline udarca 'izleteo' sa kolovoza.

Sa teškim povredama je primljen u Klinički centar. Posle višečasovne operacije njegovo stanje je stabilizovano ali i dalje opasno po život. Povređen je i vozač 'Juga', ali su njegove povrede lakše prirode.

"Operacija je trajala čitave noći, a u njoj je učestvovao tim hirurga. Ikodinović je trenutno na intenzivnoj nezi, stanje mu se stabilizovalo, ali i dalje je u životnoj opasnosti i još ne možemo da dajemo bilo kakve procene", rekao je u subotu pre podne doktor Zoran Đermanov novinarima okupljenim ispred Kliničkog centra u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

570 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: