Ten Kate otpušten iz Čelsija

Izvor: B92

Četvrtak, 29.05.2008.

23:42

Default images

Uprava vicešampiona Evrope i Engleske, londonskog Čelsija, uručila je otkaz pomoćnom treneru prvog tima, Holanđaninu Henku Ten Kateu, prenose britanski mediji. Odluku o smeni Ten Katea čelnici "plavaca" doneli su nakon današnjeg sastanka sa tim holandskim stručnjakom.

Ten Kate, koji je Čelsijev stručni štab pojačao u oktobru prošle godine, kada je za menadžera prvog tima imenovan izraelski trener Avram Grant, izjavio je da je njegova smena "logičan potez" pošto je pre četiri dana klub otpustio Grantu.

Prema rečima kontroverznog stručnjaka, koji je tokom sezone imao sukobe sa pojedinim igračima, izvršni direktor Čelsija Piter Kenjon mu je pre današnje odluke o smeni ponudio da ostane u klubu.

"Imao sam ugovor do 2010. godine, a Kenjon me je sve vreme uveravao da ostajem član stručnog štaba i posle odlaska Granta", naveo je Ten Kate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: