Kasano pet godina u Sampdoriji

Izvor: Nina Kolundžija

Četvrtak, 29.05.2008.

21:18

Default images

Italijanski fudbalski reprezentativac Antonio Kasano potpisao je petogodišnji ugovor sa Sampdorijom iz Đenove, u čije redove je prešao prošlog leta kao pozajmljeni igrač madridskog Reala, preneli su u četvrtak italijanski mediji. Rimski list "Republika" tvrdi da će talentovani napadač, koji u julu puni 26 godina, imati primanja od 2,8 miliona evra po sezoni.

Sampdorija je otkupila Kasanov ugovor od Reala, s tim što će španskom "kraljevskom klubu" platiti sedam miliona evra ukoliko igrača proda ovog leta, a pet miliona ukoliko ga proda u naredne tri godine.

Novim Kasanovim ugovorom je predviđeno da njegova "sloboda" košta oko 20 miliona evra, odnosno, tu sumu bi svaki klub morao da uplati u kasu Sampdorije ukoliko želi da ga angažuje pre 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: