Brzić nije više trener Vojvodine

Izvor: B92

Četvrtak, 29.05.2008.

14:26

Default images

Dosadašnji trener Vojvodine Ivica Brzić potvrdio je u četvrtak da više neće biti trener novosadskog prvoligaša. Brzić je na konferenciji za novinare rekao da mu ugovor sa Vojvodinom ističe 1. juna, a da mu je u klubu rečeno da neće biti produžen. Brzić je rekao da je zadovoljan svojim učinkom u klubu, od kako je početkom prvenstva nasledio Milovana Rajevca na mestu šefa stručnog štaba.

Brzić je naveo da nije imao problema sa upravom i ljudima u klubu, ali je istakao da su ga pogodile glasine u kojima su on i saradnici označeni kao treneri-rekreativci.

Vojvodina je pod Brzićevim vođstvom zabeležila 16 pobeda i po šest remija i poraza i drugi put uzastopno se plasirala u Kup UEFA.

Pojedini novosadski mediji javili su da su mogući Brzićevi naslednici Slobodan Krčmarević ili Ilija Petković. Očekuje se da će novi trener biti poznat tokom sledeće nedelje ili najkasnije posle Skupštine kluba 10. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: