Jokanović: ''Nema opravdanja''

Izvor: Nina Kolundžija

Sreda, 02.04.2008.

18:25

Default images

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović rekao je posle remija sa Bežanijom (2:2) da nema opravdanja za lošu igru svoje ekipe protiv poslednjeplasiranog tima na tabeli Meridijan Superlige. "Desilo nam se nešto što nije smelo. U nekim momentima smo igrali bez koncentracije, a napravili smo i veliki broj grešaka. Niti imam, niti želim da tražim opravdanja za igru", rekao je Jokanović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Šef struke "crno-belih" dodao je da se Partizan odmah okreće subotnjem duelu sa "večitim" rivalom i prvim pratiocem na tabeli Crvenom zvezdom.

"Sada mi preostaje da što bolje spremim ekipu za utakmicu koja nas očekuje u subotu, u kojoj želimo da zabeležimo pobedu", naveo je Jokanović.

Trener Bežanije Ljubiša Stamenković rekao je da je njegova ekipa u sredu odigrala najbolji meč u sezoni.

"Moji momci su na ovom meču igrali ne sa jednim, nego sa dva srca. Imali smo dosta problema sa povređenim igračima, ali smo došli da se nadigravamo sa Partizanom i to nam je uspelo. 'Crno-beli' su mislima verovatno već bili u derbiju, a drago mi je što je publika mogla da uživa u odličnom fudbalu", istakao je Stamenković.

Stamenković je dodao i da nije siguran da li su penali za Partizan ispravno dosuđeni.

"Pitao sam sudiju da li su zaista bili penali, a on mi je, pred svojim pomoćnicima rekao da će to utvrditi televizijski snimak. Ako je bio siguran u svoje odluke, morao je da stane iza njih. Ne želim, međutim, previše da pričam o suđenju jer je meč bio zaista dobar", izjavio je Stamenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: