Ubijena dva trenera turskog kluba

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 25.03.2008.

16:23

Default images

Dvojica trenera u stručnom štabu turskog fudbalskog trećeligaša Bafraspora ubijena su u iznenadnom oružanom napadu u prostorijama tog kluba, prenele su u utorak svetske agencije. U izveštajima se navodi da je 43-godišnji trener golmana Ismail Kurt preminuo na licu mesta, dok je šef stručnog štaba tima iz pokrajine Samsun Sedat Gezer (53) podlegao povredama tokom pružanja hitne lekarske pomoći.

Neimenovani vlasnik Bafraspora teško je ranjen i nalazi se u lokalnoj bolnici, a lekari se i dalje bore za njegov život.

Na zvaničnom klupskom sajtu saopšteno je da su na žrtve pucala dva, za sada neidentifikovana napadača, a policijska istraga, koja je u toku, još uvek nije uspela da utvrdi motive napada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: