Ronaldinjo blizu prelaska u Inter?

Izvor: Miloš Todoroviæ

Utorak, 25.03.2008.

14:53

Default images

Prema izvorima u Italiji, superstar Barselone Ronaldinjo blizu je transfera u Inter u letnjem prelaznom roku. Brazilac ima slabu sezonu na Kamp Nou, kao i problem da se vrati u formu u kakvoj je bio svojevremeno kada je proglašen za najboljeg fudbalera na svetu. Ronaldinjo je veći deo sezone proveo van tima zahvaljujući povredama i lošoj formi i to je redovno navođeno kao mogući razlog njegovog eventualnog odlaska iz Barse na kraju sezone.

Izvori u Italiji tvrde da će 28-godišnji igrač definitivno preći u Inter, gde će sponzor igrača i kluba, Najki, sponzorisati najveći deo ugovora.

Početkom sledeće nedelje održaće se sastanak između menadžmenta Intera, predstavnika Najkija i Ronaldinjovog agenta.

Barselona neće sprečavati Ronaldinjov odlazak, a Brazilac će moći da napusti klub za sumu od 60 miliona evra.

Katalonski gigant je tražio da golman Intera Žulio Cezar bude uključen u transfer, ali je predsednik italijanskog kluba Masimo Morati kategorično odbacio takvu mogućnost.

Umesto toga, Marko Materaci, za koga je Barselona bila zainteresovana prošlog leta, mogao bi da bude alternativa Cezaru

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: