Haos u Kaliju, preko 80 povređenih

Izvor: B92

Nedelja, 09.03.2008.

11:15

Default images

Gradski derbi u kolumbijskom Kaliju izmedju Deportiva i Amerike prekinut je zbog velike tuče navijača u kojoj je povredjeno preko 80 ljudi, od toga 10 ozbiljnije. Kako prenose lokalni mediji, tuča je počela 10-ak minuta pre kraja meča i na kraju se prenela i na teren stadiona "Paskal Gerero". Medju povredjenima su i tri policajca, ali i jedna trudnica, dok je nekoliko težih povreda naneto oštrim predmetima i noževima.

Do nereda je došlo kada sudija nije dosudio penal za Deportivo, a u velikoj gužvi koja je nastala izmedju igrača dva tima, udarac od svog kolege dobio je i Danijel Karenjo trener Kalija.

Pošto je Karenjo počeo da juri po terenu trenera Amerike Diega Edisona, nastao je i haos na tribinama, koji je doveo do velikih nereda i prekida utakmice.

Do prekida, Deportivo je vodio 1:0 golom Fredija Urtada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: