Karadžić tuži Ješića

Izvor: B92, Sportski žurnal

Nedelja, 09.03.2008.

10:25

Default images

Predsednik Partizana Tomislav Karadžić izjavio je za "Sportski Žurnal" da će tužiti redovnom sudu predsednika FK Inđija i člana Skupštine FSS Gorana Ješića koji je u javnosti ostao upamćen i po tome što je javno optuživao da se u Srbiji igra " 3 za 3". U intervjuu za beogradski dnevnik "Kurir" on je rekao da je Karadžić značajno "pomogao" da njegov klub ispadne iz lige, nameštajući čak 10 utakmica "Zlatibor vode", kao i da su svoje mečeve u poslednja četiri kola namestile ekipe Novog Pazara, Sevojna i Spartaka.

Trenutno prvi čovek srpskog fudbala na to je rekao da će odgovoriti tužbom: "Gorana Ješića tu tužiti redovnom sudu jer konstruiše i laže. Srešćemo se na sudu i tamo će morati da dokaže sve što priča, ali i da plati za to što je izmislio. Ja nisam gledao ni jednu utakmicu tog kluba,a on priča da sam nameštao. Zbog ovoga naći će se i pred disciplniskim ogranima FS Vojvodine i Srbije. Sramota! Ako ima ambicije,postoji normalan način da ih realizuje. Ali za to što izmišlja, moraće da odgovara" rekao je Karadžić za "Sportski Žurnal".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: