"Crno bela" osveta Posilipu

Izvor: B92

Subota, 19.01.2008.

21:22

Default images

Vaterpolisti Partizana pobedili su italijanski Posilipo 7:5 (0:1, 3:2, 2:2, 2:0), u 4. kolu Evrolige u grupi D. Golove za „crno-bele“ postigli su Nastran, Rađen, Prlainović 2, Avramović, Duško Pjetlović i Živko Gocić. Partizan je sada u D grupi usamljen na čelu tabele sa tri pobede i jednim porazom, i sasvim su se približili četvrtfinalu.

Partizan se protiv Posilipa mučio tokom celog meča, ali je kvalitet na kraju presudio. „Crno-beli“ su prvi gol postigli tek u drugoj četvrtini, i tada se činilo da je iznenađenje na pomolu. Pored gola minusa, „crno-beli“ su u nastavak meča ušli i sa dve lične greške najboljeg igrača ekipe Filipa Filipovića.

Ipak, u drugom kvartalu Partizan je zaigrao nešto bolje, ali je i dalje imao puno problema, pre svega zbog loše realizacije igrača više u bazenu (1 od 6 u prvom poluvremenu). Sudije su često svirale sumnjive faulove u napadu domaćim vaterpolistima, pa je i to dodatno otežalo situaciju srpskom šampionu.

Treća deonica protekla je takođe u izjednačenoj igri, a Partizan sjajnom odbranom u poslednjoj deonici nije dozvolio gostima nijedan gol, i na kraju je zasluženo slavio.

Partizan u narednom kolu, koje se igra 6. februara, na Banjici dočekuje Brešu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: