Drugi poraz od Ruskinja pred Hale

Izvor: B92, Beta

Subota, 12.01.2008.

22:28

Default images

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je u subotu u Kovilovu od selekcije Rusije sa 1:3 (22:25, 25:22, 18:25, 21:25). To je bio drugi prijateljski meč dva tima odigran u okviru mini priprema za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Selektor Srbije Zoran Terzić drugi meč iskoristio je da testira sve odbojkašice na raspolaganju, pa je tokom većeg dela utakmice na terenu bio kombinovani sastav.

U igru su ulazile sve igračice, osim Ivane Isailović, a gotovo ceo meč na terenu je provela Ivana Đerisilo, koja je upisala 18 poena. Tako kombinovana postava imala je periode vrlo dobre igre, ali i velikih padova.

Tim Srbije u ponedeljak putuje u Hale, gde će od 15. do 20. januara igrati kvalifikacioni turnir za OI. Srbija je u grupi sa Rumunijom, Hrvatskom i Rusijom, dok se u drugoj grupi nalaze Poljska, Holandija, Turska i domaćin Nemačka. Posle prve faze takmičenja igraće se polufinale, a samo pobednik turnira izboriće plasman na Olimpijske igre u Pekingu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: