EL: Poraz Partizana u Napulju

Izvor: B92, Beta

Sreda, 19.12.2007.

21:55

Default images

U trećem kolu D grupe vaterpolo Evrolige, prvak Srbije Partizan Rajfajzen izgubio je u gostima od napuljskog Posilipa rezultatom 11:10 (3-3, 2-1, 2-3, 4-3). Posle dve pobede, ovo je Partizanu prvi poraz u takmičenju. Priliku da se revanširaju za poraz "crno-beli" će imati 19. januara, kada italijanski tim dolazi u Beograd. U drugom meču ove grupe u subotu igraju Barseloneta i Breša.

Milan Aleksić je postigao tri gola za Partizan, dok su Nikola Rađen i Duško Pijetlović po dva puta bili precizni. Posilipo je, međutim, uspeo da zaustavi najbolje igrače Partizana Filipa Filipovića i Andriju Prlainovića, koji se nisu upisali u listu strelaca.

Nikola Janović, Boris Zloković, Valentino Galo i kapiten Frančesko Postiljone postigli su po dva gola za domaći tim. "Crno-beli" su poslednje vođstvo na utakmici imali početkom poslednje četvrtine, kada su vodili sa 8:7. Italijanski tim se, međutim, vratio serijom od 3:0 i prelomio meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: