"Nema krize, smetao nam loš teren"

Izvor: MR

Nedelja, 11.11.2007.

13:55

Default images

Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je posle meča sa Čukaričkim (1:1) u 13. kolu Meridian Superlige da ne smatra da je njegov tim u krizi. Posle trećeg uzastopnog remija na domaćem terenu prednost "crno-belih" na vrhu tabele smanjena je na samo tri boda u odnosu na drugoplasiranu Vojvodinu, ali Đukić razloge novog gubitka bodova ne traži u igri svog tima:

"Pretpostavljali smo da će utakmica biti teška. Mogu da čestitam igračima na herojskoj borbi kojom su stigli do boda, jer po ovakvom terenu i ne može više. Poznato je da mi tražimo igru, ali kada je teren takav, bolje i više je jako teško ostvariti", rekao je Đukić, koji je u subotu , između ostalih, bio bez Jovetića i Moreire.

Čukarički je na stadionu Partizana vodio od 49. minuta, kada je Janković bio strelac, da bi "crno-beli" izjednačili u nadoknadi vremena preko Žuke, posle prekršaja nad Žarkom Lazetićem. Centarfor Partizana ističe da nema sumnje da je postojao prekršaj.

"Kontakt je postojao, penal je čist kao suza", kaže Lazetić.

Igrač koji je načinio prekršaj Mirko Poledica rekao je da nije siguran šta se tačno desilo.

"Postavio sam nogu, Lazetić je pao, zaista ne znam da li je bio prekršaj", kaže Poledica.

Trener Đukić suočio se u subotu sa nekoliko problema sa povređenim igračima. Teren je na kratko napustio štoper Nemanja Rnić, koji je doživeo lakšu povredu kolena, a iz istog razloga iz igre su izašli Zoran Tošić i Đorđe Lazić. Jak udarac u glavu u finišu dobio je golman Darko Božović.

Partizan sada ima učinak od 8 pobeda i 5 remija i sakupio je 29 bodova, 3 više od drugoplasirane Vojvodine. U 14. kolu, ekipa Miroslava Đukića igra u Zrenjaninu protiv Banata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: