Vijera pauzira do januara

Izvor: Miloš Todoroviæ

Petak, 26.10.2007.

16:18

Default images

Prvotimac Intera iz Milana i reprezentativac Francuske Patrik Vijera odsustvovaće sa terena do Nove godine zbog teže povrede potkolenice, saopštio je predstavnik za štampu aktuelnog šampiona Italije Andrea Buti.

Vijera je na utakmici Lige Šampiona protiv moskovskog CSKA dobio jak udarac, a danas je utvrdjeno da mu je napukla potkolenčna kost. Lekari za sada ne mogu da procene kada bi on tačno mogao da se vrati u ekipu, a Gazeta delo Sport piše da bi to moglo da bude 13. januara na utakmici protiv Sijene.

31-godišnji Vijera će propustiti preostale tri utakmice Intera u grupi G Lige Šampiona, gradski derbi sa Milanom 23. decembra i poslednju utakmicu Francuske u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope protiv Ukrajine 21. novembra.

Vijera je ove sezone u Seriji A odigrao samo 68 minuta zbog povrede koju je u avgustu dobio na prijateljskoj utakmic Francuske - Slovačka, a utorak je u Moskvi na terenu proveo samo 17 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: