Ešli Kol propušta meč sa Rusijom

Izvor: Aleksa Gutoviæ

Nedelja, 14.10.2007.

22:25

Default images

Fudbaler Čelsija i Engleske Ešli Kol propustiće ključnu utakmicu njegove reprezentacije sa Rusijom u Moskvi zbog povrede članka. Defanzivac Midlzbroa Luk Jang, koji ima sedam nastupa za reprezentaciju, pozvan je umesto Kola.

„Ešli je iskrenuo članak u pokušaju da izblokira loptu“, rekao je selektor Engleske Stiv Meklaren.

Meklaren sada mora da odluči ko će zameniti Kola za utakmicu koja Englezima može doneti plasman na EURO 2008. godine.

Englezi su već bez Čelsijevog igrača Vejna Bridža zbog povrede, i Liverpulovog Džejmija Karagera koji se još ranije povukao iz reprezentacije. Moguće zamene su i Džolion Leskot, koji je zauzeo mesto levog beka nakon povrede Kola, ili levi bek Redinga Niki Šori.

Leskot je ušao u igru iz predrostrožnosti, kako bi zamenio Ferdinanda koji bi bio suspendovan da je dobio žuti karton. Bivši defanzivac Vulverhemptona počeo je meč kao centralni odbrambeni igrač u prau sa Solom Kempbelom, ali je kasnije pomeren na levog beka.

Kapiten Engleske Džon Teri nije igrao u pobedi nad Estonijom zbog povrede kolena, ali će verovatno igrati protiv Rusije.

„Stanje Terija se popravlja. Svakog dana ga posećujemo, i očekujem da će trenirati u ponedeljak“, rekao je Meklaren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: