Partizan čeka KBRK u drugom kolu

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Petak, 28.09.2007.

21:14

Default images

Ovog vikenda igraju se mečevi drugog kola prvenstva Srbije u ragbiju. Partizan će biti domaćin ekipi KBRK-a, a dok će Pobednik gostovati ekipi Dorćola. Oba meča igraju se u nedelju od 15 časova i 30 minuta. U prvom kolu, prošlog vikenda, Partizan je bio bolji od Pobednika rezultatom 17:12. U "crno-belom" taboru sa optimizmom se očekuje meč sa KBRK-om.

"Dobro smo počeli sezonu, s obzirom na to da nam je u timu šest novih igrača, koji su došli iz RK Zemuna. Očekujem da će moj 'novi' tim u nedelju pružiti još jednu odličnu partiju protiv 'Kraljevskog kluba', ekipe koja će uz pobednik biti glavni pretendent na titulu", izjavio je trener "crno-belih" Saša Đukić.

"Partizan se ove godine opredelio za stvaranje tima, koji će iz kola u kolo igrati sve bolje. Nadam se da ćemo uspeti da se umešamo u borbu za titulu. U svakom slučaju, mislim da će ova sezona biti bolja nego prošla za naš tim", rekao je Đukić, čija je ekipa prošli šampionat završila na četvrtom mestu.

KBRK je na startu sezone poražen od Dorćola rezultatom 20:17, uprkos prednosti na poluvremenu.

"Mislim da će poraz na startu dodatno motivisati KBRK, pa očekujem veoma čvrst meč".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: