Milošević za B92: "Odustao sam"

Izvor: A G

Utorak, 18.09.2007.

18:35

Default images

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, i proslavljeni fudbaler Partizana Savo Milošević, u izjavi za B92 rekao je da neće biti kandidat za predsednika kluba iz Humske. Milošević kaže da je razmišljao o toj opciji, ali da je kratak vremenski rok presudio da on ipak odustane.

"U poslednjih par dana ja sam probao da na neki način organizujem priču koja bi bila prava, i da organizujem i mobilišem ljude za koje smatram da bi mogli to da odrade. Sa druge strane trebalo je da se obezbedi i finansijska konstrukcija koja bi bila oslonac za celu priču, međutim suviše je bio kratak rok da bi mogao da organizujem sve to, i onda je bilo najpoštenije sa moje strane da odustanem od cele priče."

Savo takođe ističe da nema nameru da se meša u posao budućem predsedniku.

"Koncept koji ja imam u glavi, sigurno se razlikuje od plana i programa koji imaju neki drugi ljudi. Moja želja je bila da na taj način uđem u klub. Pošto za tako nešto nemam vremena, najbolje je da to prepustim nekome ko može da organizuje to na pravi način. Tu nema mnogo filozofije, nepošteno bi bilo sa moj strane prema klubu koji neizmerno volim da sa pojavim tamo sa pričom kad bi bilo, šta bi bilo i ako bi bilo", rekao je Milošević.

Ova odluka Save Miloševića ostavlja Tomislava Karadžića kao jedinog kandidata za predsednika koji će biti izabran na Skupštini kluba zakazanoj za 25. septembar. Karadžić bi u sredu trebalo da saopšti konačnu odluku sadašnjoj privremenoj upravi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: