U sredu odluka o predsedniku

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Ponedeljak, 17.09.2007.

16:42

Default images

Iako je 17. septembar najavljen kao datum kada će FK Partizan dobiti novog predsednika, odluka je odložena za dva dana. Jedini kandidat za tu funkciju, Tomislav Karadžić, u sredu će saopštiti da li prihvata taj posao. Zamenik generalnog sekretara crno-belih, Gordan Petrić, rekao je da će Karadžićevu odluku saznati i ljudi iz kluba i javnost saznati u sredu. Svi razgovori su već obavljeni i sada ostaje da se sačeka da bivši potpredsednik FSSCG i predsednik FS Vojvodine saopšti svoju odluku.

''Više verujem da će Karadžić prihvatiti ponudu nego da će odbiti ali neću ništa da pretpostavljam. U sredu ćemo svi u klubu i javnost saznati kakva je Karadžićeva odluka pa je najbolje da sačekamo ta dva dana'', rekao je Petrić za B92.

U kuloarima su se pojavile priče da ima još nekoliko kandidata za mesto predsednika FK Partizan, a jedan od njih je i nekadašnji fudbaler tog kluba Savo Milošević.

''Ne znam ništa o tome. Koliko ja znam Savo planira još neko vreme da aktivno igra fudbal'', izjavio je Petrić koji je Savin prijatelj i nekadašnji saigrač.

Ipak, 'Večernje novosti' od utorka navode da se Savo Milošević, nekadašnji fudbaler 'crno-belih' i rekorder po broju nastupa za reprezentaciju kandidovao za mesto prvog čoveka kluba iz Humske 1.

Milošević je u ponedeljak rešio da okonča igračku karijeru i uključi u borbu za mesto prvog čoveka FK Partizan. Obavestio je o tome čelnike kluba iz Humske, a u utorak ili sredu će se i zvanično obratiti javnosti i obrazložiti svoju odluku.

Sednica Upravnog i Skupštinskog beogradskog kluba zakazana je za sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: