Žreb za Lav Kup Srbije u subotu

Izvor: Miloš Todoroviæ

Petak, 14.09.2007.

17:39

Default images

U subotu, 15. septembra biće obavljen žreb za fudbalske utakmice šesnaestine finala Lav Kupa Srbije za sezonu 2007/08. Titulu pobednika brani ekipa Crvene zvezda, kojoj je pripala i novčana nagrada od 60.000 evra. Takođe, biće proglašeni najbolji igrač, strelac i sudija Lav Kupa Srbije. U utakmicama šesnaestine finala koje se igraju u sredu, 26. septembra, učestvovaće 32 kluba, od toga 12 iz Meridijan Superlige, 15 iz Prve lige Telekom Srbija i pet klubova iz nižeg stepena koji su prošli iz predtakmičenja.

Meridijan Superligu predstavljaju Crvena zvezda (Beograd), Partizan (Beograd), Vojvodina (Novi Sad), OFK Beograd, Bežanija (Beograd), Hajduk (Kula), Smederevo, Banat (Zrenjanin), Mladost (Lučani), Borac (Čačak), Čukarički Stankom (Beograd) i Zemun.

Iz Prve lige Telekom Srbija takmiče se Mladost (Apatin), Voždovac (Beograd), Napredak (Kruševac), BSK (Borča), Rad (Beograd), Radnički (Pirot), Sevojno, ČSK (Čelarevo), Vlasina (Vlasotince), Mladenovac, Radnički (Niš), Javor (Ivanjica), Novi Pazar, Srem (Sremska Mitrovica) i Inđija.

Među učesnicima naći će se i pet klubova koji su ovo pravo stekli pobedama u predtakmičenju. To su Sindjelić (Niš), BASK (Beograd), Big Bul (Bačinci), Mokra Gora (Zubin Potok) i Teleoptik (Zemun).

Utakmice osmine finala takmičenja igraće se 24. oktobra, 19. marta biće na programu mečevi četvrtfinala, polufinala će se igrati 16. aprila, a 17. maja finale Lav Kupa Srbije.

Ovogodišnje takmičenje je drugo po redu pod pokroviteljstvom Karlsberga Srbija, koji je izradio novi pehar namenjen pobedniku i obezbedio nagradni fond od 250.000 evra godišnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: