Kastiljo u Zvezdi do leta 2008.

Izvor: B92

Sreda, 08.08.2007.

09:13

Default images

Ekvadorac Segundo Kastiljo ostaje u Crvenoj zvezdi do leta 2008. Odlični vezni igrač, ponajbolji fudbaler "crveno-belih" prošle sezone, i jedan od najzaslužnijih za osvajanje duple krune, rešio je da prelazak u Juventus ostavi za leto 2008, a pošto sa "crveno-belima" ima ugovor 1+1 godina, nije bilo dileme gde će igrati u tekućoj sezoni.

Igrama u Zvezdinom dresu reprezentativac Ekvadora je privukao pažnju mnogih evropskih velikana (bio zainteresovan i Atletiko Madrid), ali je torinska „Stara dama“ bila najkonkretnija.

Međutim, zbog velikog broja stranaca van Evropske unije, Kastiljo se nije ovog leta preselio na stadion „Dele Alpi“, niti će na zimu, već u junu 2008. Do tada je na raspolaganju srpskom šampionu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: