Đorđević u napadu, uz jednu dilemu?

Izvor: VI

Sreda, 08.08.2007.

09:07

Default images

Od izveštača B92 iz Talina, Vladimira Novakovića Fudbaleri Crvene zvezde igraju od 17 časova revanš meč 2.kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv estonske "Levadije". Raspoloženje u crveno-beloj ekspediciji je odlično, a niko ni ne pomišlja na drugi ishod od pobede na gostujućem terenu.

Fudbaleri Crvene ZveZde doputovali su u utorak u popodnevnim časovima u Talin i odradili lakši trening na stadionu "Kadrioru" kapaciteta svega 4800 mesta.

Priliku da se upoznaju sa ovim ne baš impresivnim zdanjem na severoistoku Talina imali su i srpski novinari. I posle nešto dužeg puta, optimizam nije napustio fudbalere srpskog šampiona koji su uvereni da imaju kvalitet i da će savladati Levadiju i u Estoniji.

U odnosu na prvi meč jedina promena trebalo bi da bude Filip Djordjević umesto Argentinca Barkosa. Čini se da trener Djurovski ima i male dileme da li da počne meč sa Milijašem ili sve boljim Kolumbijcem Molinom.Argentinac Barkos se oporavio od prehlade i meč će početi na klupi. Za razliku od njega, Ekvadorac Franklin Salas još uvek nije maksimalno spreman i on će biti u timu u Glazgovu.

Trener Boško Djurovski veruje da Estonci, bez obzira na činjenicu da igraju na svom stadionu, neće menjati taktiku i da će ponovo iz zatvorene formacije čekati svoju šansu iz prekida. Prednost crveno-belih prema rečima Djurovskog biće u pas igri i ovoga puta savršenom terenu na stadionu "Kadrioru".

Na stadionu u Talinu koji je izgradjen 1937.godine (Levadija je formirana 1999.godine) medju 4000 gledalaca i navijača "Levadije" biće i nekoliko desetina navijača Crvene zvezde.

Portparol estonskog tima rekao je iznenadjenim srpskim novinarima koji su pratili lakši trening Crvene zvezde, da je najveća šansa Levadije da prodje u 3.kolo da Zvezda bude eliminisana u slučaju nereda njenih navijača.

Utakmica se igra od 17 sati, a prema prognozama domaćina, idealno vreme koje trenutno vlada u Estoniji trebalo bi da se pokvari nekoliko sati pre početka meča, jer je najavljena kiša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: