Delibašić u Real Sosijedadu

Izvor: B92

Nedelja, 05.08.2007.

19:09

Default images

Dosadašnji centarfor Maljorke, Andrija Delibašić, nastavlja karijeru u Španiji,a li u ekipi drugoligaša Real Sosijedada. Baskijski klub je prošle sezone ispao iz "primere", ali ima nameru brzo da se vrati u društvo najboljih.

Delibasic je u Maljorku prešao iz Partizana 2004. godine i na prvih 29 utakmica postigao sedam golova, ali je zatim vreme trošio na "pozajmicama" u Benfiki,Bragi, AEK-u i Beira Maru.

U ekipi iz San Sebastijana Delibašić menja Darka Kovačevića koji je prešao u Olimpijakos, a ovu sezonu počeo je sjajno u Maljorci. Postigao je 6 pogodaka na dva meča, ali očigledno ni to nije bilo dovoljno da se izbori za mesto u startnih 11.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: