Oven propušta početak sezone

Izvor: A K

Nedelja, 05.08.2007.

15:30

Default images

Napadač Engleske Majkl Oven će verovatno propustiti prvo kolo Premijer lige koje sledeće nedelje Njukasl igra protiv Boltona. Menadžer kluba Sem Alardajs, koji je u Njukasl u petak iz Mančestera doveo Alana Smita, piznao je da se Oven nakon povrede butnog mišića ne oporavlja brzo koliko su predvideli. "Ne izgleda dobro koliko smo predviđali. Nema svrhe u donošenju ishitrenih odluka samo da bi Majkl igrao na početku sezone. Cilj nam je da bude spreman da igra tokom čitave godine", izjavio je Alardajs.

Ovenovu karijeru na Sent Džejms Parku obeležile su povrede, i on je za klub uspeo da zabeleži samo 14 nastupa otkad je u decembru 2005. prešao iz Reala.

Nova povreda butnig mišića već ja upropastila pripreme dvadesetsedmogodišnjeg napadača za novu sezonu. Takođe se u pitanje dovodi i njegova nastup u prijateljskom meču reprezentacije Engleske protiv Nemačke 22. avgusta na Vemblliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: