Bez Šefika u Berlinu

Izvor: Nina Kolundžija

Četvrtak, 02.08.2007.

13:05

Default images

Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Denis Šefik verovatno neće putovati u Berlin na završnicu Svetske lige saopštio je selektor Dejan Udovičić.

''Nisam siguran da će Denis Šefik uopšte putovati u Berlin. Zbog povrede ne trenira na pravi način još od Peskare i pitanje je hoće li uspeti da se zaleči. Kako sada stvari stoje uopšte nisam optimista, mislim da je Denis daleko od gola'', rekao je Udovičić.

Ostaje narednih dana da se vidi da li će najbolji golman sveta  uspeti da reši problem sa leđima ili će selektor morati da se osloni na Slobodana Sora i Duška Pijetlovića.

''Sigurno ne ide Rađen kojem je u Peskari polomljen nos, sigurno je i da putuje Filip Filipović ali ćemo još videti sa kolikim angažmenom može da igra'', istakao je Udovičić.

Proteklih nekoliko dana srpski reprezentativci su se pripremali u Crnoj Gori, u četvrtak nastavljaju na Banjici, a u nedelju putuju u Berlin. Svetska liga počinje u utorak i na startu igramo sa Amerikom.

U Berlin putuju sledeći igrači: Slobodan Soro, Gojko Pijetlović, Slobodan Nikić, Duško Pijetlović, Aleksandar Šapić, Aleksandar Ćirić, Andrija Prlainović, Vanja Udovičić, Živko Gocić, Filip Filipović, Dejan Savić, Stefan Mitrović, Milan Aleksić i Marko Avramović. Miloš Korolija i Marko Avramović će se pridružiti studentskoj reprezentaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: