Nađ i Partizan raskinuli ugovor

Izvor: MŠ VN

Nedelja, 22.07.2007.

23:59

Default images

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Albert Nađ napustio je Partizan. Legendarni Zemunac, koji je od 1994. do 2006. godine 45 puta igrao za nacionalni tim SRJ i SCG, raskinuo je sporazumno ugovor sa beogradskim klubom godinu dana pre isteka. Nađ će u narednom periodu tražiti novi angažman izvan kluba u kojem je ponikao i proveo veći deo karijere.

Nađ je u prethodnih nekoliko meseci imao velike probleme sa upravom "crno-belih", jer mu nisu uplaćena sva dugovanja za prošlu sezonu. Loš odnos kulminirao je pre nekoliko dana na treningu, kada je Nađ ušao u oštar verbalni sukob sa trenerom Miroslavom Đukićem, nekadašnjim saigračem iz reprezentacije.

"Tada sam shvatio da ovako više ne mogu. Odmah posle treninga izvinio sam se Đukiću u svlačionici, a onda sam se obratio Gordanu Petriću sa zahtevom da raskinemo ugovor. Sve smo se dogovorili. Sada kao slobodan igrač čekam na ponudu".
Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo i sada Nađ može da potraži novi klub, peti u karijeri. Nađ je u seniorskom timu Partizana bio od 1992. do 1996. godine, posle čega je nastupao za španske klubove Real Betis, Real Ovijedo i Elče. U Beograd se vratio 2002. godine, gde će sa Partizanom nastupati u Ligi šampiona i dva puta u ligi Kupa UEFA. Ukupno Nađ je u "crno-belom" dresu osvojio pet titula prvaka SRJ i SCG.

"Pozdravio sam se sa svim saigračima i poželeo im mnogo sreće. Ja ću srcem i dušom uvek biti uz Partizan. Kad god budem mogao biću na tribinama. Posle svega jeste teško, ali mi je u neku ruku laknulo", rekao je Nađ u izjavi za Večernje novosti.

Nađ je već 14. fudbaler koji je ovog leta napustio Partizan. Tom broju treba dodati još najmanje šestoricu na koje stručni štab ne računa, kao i desetak mladih igrača poslatih na pozajmice.

Ekipi se do sada priključilo sedam novih fudbalera. Partizan je i dalje veoma zainteresovan za Zorana Tošića, a rapslet duge priče mogao bi da se dogodi već u ponedeljak. Kako B92 saznaje, eventualni Tošićev dolazak ne bi bio poslednja Partizanova akvizicija ovog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: