Murinjo: "Roben ne ide nikuda"

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Nedelja, 22.07.2007.

19:36

Default images

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo odbacio je informacije da je Holanđanin Arjen Roben na pragu prelaska u madridski Real. Roben u subotu uveče nije igrao u pripremnoj utakmici sa LA Galaksijem (1:0), ali Murinjo tvrdi da je njegovo odsustvo posledica povrede. "Roben je povređen. Vraća se sa nama u London, i ne ide u Madrid", rekao je Portugalac novinarima u Los Anđelesu.

Priča o Robenovom odlasku počela je još tokom prošle sezone, jer Roben u novoj taktici Čelsija nije imao dovoljno prostora za igru na krilu.

Novi problem za Holanđanina na prvi pogled predstavlja dolazak Florana Malude iz Liona, ali Murinjo tvrdi da mu upravo dolazak francuskog reprezentativca omogućuje da ponovo igra sa dva krila, baš kao u šampionskim sezonama.

Novi šampionat za Čelsi počinje 11. avgusta, ali šest dana ranije sezonu otvara utakmica za Komjuniti Šild, u kojoj se na Vembliju sastaju sa šampionom Mančester Junajtedom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: