Davidov u Mađarskoj, ide i Pekarić?

Izvor: MR

Nedelja, 22.07.2007.

12:32

Default images

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Milan Davidov nastaviće karijeru u Zalaegersegu. Davidov je potpisao četvorogodišnji ugovor sa mađarskim klubom, koji je prošle sezone zauzeo treće mesto u domaćem prvenstvu. Zalaegerseg predvodi srpski trener Slavko Petrović, a za taj klub nastupaju nekadašnji golman Vojvodine Đorđe Babalj i bivši desni bek Bežanije Ivan Dudić. Vojvodinu bi uskoro mogao da napusti i kapiten Nino Pekarić, ali ne u Partizan, kako je više puta bilo najavljivano, već u turski Trabzon.

Turci su već uspostavili kontakt sa Vojvodinom, a Pekarić bi u slučaju prelaska u Trabzon zamenio Milana Stepanova, koji će karijeru nastaviti u Portu.

"Ponoviću ono što sam govorio i ranije: iz Vojvodine želim da odem samo u inostranstvo. Uslov je, naravno, da se pronađe varijanta u kojoj ćemo biti zadovoljni i ja i moj sadašnji klub u čiju upravu, i kad je o mom eventualnom transferu reč, imam apsolutno poverenje", rekao je Pekarić, a prenosi "Sport".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: