Mavrenski: Zvezda je favorit

Izvor: MT

Utorak, 29.05.2007.

15:24

Default images

Trener košarkaša Vojvodine Ivica Mavrenski izjavio je da bi pobeda nad Crvenom Zvezdom u 13. kolu Sinalko Superlige Srbije njegovu ekipu približila plasmanu u plej of, ali je ocenio da su beogradski "crveno-beli", ipak, favoriti. "Zvezdina forma je u usponu, ali je moguće da su se njeni igrači potrošili u subotnjem derbiju sa Partizanom. Ukoliko nam se ukaže prilika da pobedimo i približimo se plej ofu, sigurno ćemo je iskoristiti", rekao je Mavrenski na konferenciji za novinare.

Vojvodini je za plasman u doigravanje potrebna pobeda od deset poena razlike nad Zvezdom, ali i trijumf nad Hemofarmom u Novom Sadu, u poslednjem kolu.

Crvena zvezda je u prvom ovosezonskom susretu sa Vojvodinom u Novom Sadu savladala domaću ekipu sa 87:78.

Mavrenski je najavio da će u Beograd putovati oporavljeni centar Marko Šćekić, ali da je nastup Vladimira Golubovića neizvestan zbog povrede.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i Vojvodine igraće se sutra od 19 sati u beogradskoj dvorani "Pionir

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: