Partizan - Zagreb 31:5

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Nedelja, 04.03.2007.

19:43

Default images

Ragbisti Partizana pobedili su ekipu Zagreba rezultatom 31:5, u prvom prijateljskom duelu srpskih i hrvatskih klubova posle raspada SFRJ. “Crno-beli” su dominirali tokom celog meča i zasluženo savladali rivale, koji su prilikom dolaska imali probleme na granici. Zbog toga je početak meča kasnio pola sata, a meč je protekao u fer i korektnoj igri oba tima.

Partizan je u meč ušao sa podmlađenom postavom, a mladići su zadovoljili trenera Sašu Đukića.

Ovo je velika pobeda ragbi kluba Partizan, s obzirom na to da nekoiliko meseci nismo imali nijedan meč. Potpuno sam zadovoljan nastupom svoje mlade ekipe. Odbrana je bila odlična, a napad još bolji”, rekao je za B92 trener “crno-belih”.

Mislim da Zagrepčani nisu ni mogli da odigraju bolje, s obzirom na to da su stigli samo 40 minuta pre utakmice zbog problema na granici. Mi smo odigrali najbolje što smo mogli i mislim da smo zasluženo pobedili. Nadam se da će se saradnja srpskih i hrvatskih ragbi klubova nastaviti”, dodao je Đukić.

Miljan Milosavljević je zabeležio dva eseja, dok su po jedan ostvarili Matejić i Đelić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: