Meloun: Ne možete se braniti od Jokića, ubiće vas flouterom ili asistencijom

Košarkaši Denvera nastavili su sa dobrim partijama u NBA ligi.

Izvor: Z.K.

Subota, 26.11.2022.

09:40

Meloun: Ne možete se braniti od Jokića, ubiće vas flouterom ili asistencijom
Foto: Profimedia

Protekle noći slavili su na gostovanju LA Klipersima, 114:104, a Nikola Jokić je postigao 19 poena uz 13 skokova.

Trener Nagetsa Majkl Meloun bio je veoma zadovoljan posle novog trijumfa na strani.

"Presudila je naša sposobnost da vodimo računa o lopti, da igramo na visokom nivou na strani. Imali smo 27 aistencija, svega šest izgubljenih lopti. Nismo im davali lake poene. Osećao sam da je u prvom delu naša odbrana bila efektivna, ali je bila daleko bolja u drugom poluvremenu", kaže Meloun.

Aron Gordon je predvodio tim Nagetsa.

"Aron Gordon je imao veoma dobro veče, dominirao je. Rekao sam igračima, 'momci, znam da je rano da slavimo, ali smo na drugom mestu na Zapadu'. Igrali smo najmanje mečeva kod kuće, bilo je nekoliko momaka van tima, ali 8-5 na strani za sada, ne mogu da budem ponosniji na ovu grupu momaka. Ljudi kažu, uživaj na putu, ali važno je reći da treba uživati zajedno da ovom grupom momaka koju imamo. Ponosan sam na njih", dodao je trener Nagetsa.

Denver je pokazao da je prilično šuterski raspoložen.

"Koldvel Poup je bio u redu, tu su onda bili i Gordon i Nikola Jokić, svi tim momci su bili vrlo efektivni. I naša klupa je bila u redu. Brzinom smo uspevali da ih slomimo".

Nikola Jokić se vratio u ekipu, bio je još jednom raspoložen za igru.

"Treba pre svega videti kako su pokušavali da se brane od nas. Pokušavali su sa Zubcem, pa su igrali zonu... Ne znam koliko puta je Zubac pokušavao da čuva Nikolu, kada je to radio, naš pikenrol je bio efektan. Nalazili smo Nikolu u džepu, on je najbolji igrač u NBA u toj situaciji. Ubiće vas flauterom, ili će naći nekog za tri ili da zakuca. Nije važno ko, igrali smo svoju igru, bila je to još jedna impresivna partija za nas", zaključio je Meloun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: