Ove zime nema odlazaka sa Marakane

Izvor: Beta

Petak, 15.12.2006.

18:49

Default images

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda objavio je da je u poslednjih šest meseci otplaćeno osam miliona evra duga.

"Na putu smo pune finansijske konsolidacije, što stvara ambijent da možemo razmišljati o svim projektima koje smo najavili, a to je pre svega stvaranje evropske Crvene zvezde", rekao je generalni sekretar kluba Nebojša Leković.

Zvezda je istakla da u zimskom prelaznom roku niko od prvotimaca neće napuštati ekipu.

"Tačno je da smo imali ponudu Selte za Milana Purovića, koja je bila veoma dobra, ali smo je odbili kako ne bih bio optužen da samo prodajem igrače, od onih koji to rade a ne znaju kakve su naše muke. Odluka je da nikoga ne puštamo olako, ali ovo je još jedan pokazatelj da su naši igrači na ceni, iako je Purović u ovoj polusezoni imao malu minutažu. On ima kvalitet koji Crvena zvezda prepoznaje i ne želi da izlazi u susret nekim klubovima da bi na taj način rešila finansijske probleme", kaže prvi čovek "crveno-belih" Dragan Stojković.

"Mario Đurovski neće doći u Crvenu zvezdu jer se nismo dogovorili sa igračem. Mi smo sa naše strane učinili sve, ali nama više nije interesantan. Igor Burzanović je interesantan za nas, obavljeni su prvi kontakti, pregovori dva kluba predstoje, i videćemo šta će biti. Smatramo da on poseduje kvalitete potrebne Crvenoj zvezdi. Videćemo u narednih nekoliko dana kako će se razvijati situacija. U opticaju je nekoliko imena za poziciju štopera, ali ne bih hteo da govorim konkretno. Rano je još pričati o imenima, prelazni rok još nije počeo, ali svakako ćemo pokušati da nađemo adekvatnu zamenu za Biševca", tvrdi Stojković.

Upravni odbor je na sednici u Beogradu najavio planove za budućnost, od kojih najviše pažnje privlači pokretanje televizijskog kanala. Zvezda bi, u saradnji sa kompanijom Tigar AD, osnovala preduzeće koje bi napravilo satelitski program, koji bi kasnije trebalo da bude osposobljen i za kablovsko emitovanje.

Crvena zvezda je najavila da će sledeće godine učestvovati na turniru "Mir" u Južnoj Koreji, na kome će učestvovati, između ostalih, i Totenhem, Sevilja i River plata.

Stojković je, takođe, istakao i da je saradnja sa madridskim Realom zaživela, pošto se treneri Boško Đurovski, Bora Cvetković i Srđan Maksimović već nalaze u slavnom klubu, gde će sedam dana pratiti treninge koje vodi slavni Fabio Kapelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: