Nesmačnij u Blekburnu

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Četvrtak, 14.12.2006.

20:03

Default images

Ukrajinski reprezentativac Andrij Nesmačnij trebalo bi da prve nedelje januara potpiše ugovor sa članom Premijer lige Blekburnom.

Nesmačnij je stigao na severozapad Engleske, gde će obaviti lekarske preglede i sve formalnosti, pošto su uslovi transfera sa kijevskim Dinamom i samim igračem dogovoreni.

Uprave Blekburn Roversa i ukrajinskog kluba ne očekuju nikakve probleme sa izdavanjem radne dozvole, s obzirom na to da se radi o igraču koji je odigrao 58 mečeva za selekciju Ukrajine od debija 2000. godine.

Na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 27-godišnji Nesmačnij je odigrao 4 od 5 mečeva svoje selekcije.

Menadžer Roversa Mark Hjuz suočio se sa velikim problemima u odbrani, s obzirom na ranije povrede Rajana Nelsena i Zuraba Kizanišvilija, kao i povredu Endija Toda zarađenu u sredu, u duelu sa Nansijem.

Ukoliko u januaru Australijanac Lukas Nil napusti Ivud Park, kako se očekuje (traži ga nekoliko većih klubova), Hjuz će biti prinuđen da značajno pojača odbranu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: