FSS: Stanković igrač godine

Izvor: B92

Četvrtak, 14.12.2006.

19:07

Default images

Igrača sredine terena milanskog Intera Dejana Stankovića Fudbalski savez Srbije proglasio je za najboljeg srpskog fudbalera u 2006. godini.

"Još veća je čast dobiti 'zlatnu loptu' kada se zna da je ove godine konkurencija bila žestoka. Znam da ulazim u istoriju srpske reprezentacije, što će mi biti velika obaveza za ubuduće", rekao je kapiten srpske reprezentacije na svečanosti održanoj posle godišnje skupštine nacionalnog fudbalskog saveza.

Šef stručnog štaba kineskog osvajača "duple krune" Šan Donga Ljubiša Tumbaković proglašen je za najboljeg srpskog trenera.

"Mojoj radosti nema kraja. Hvala ljudima koji su me se setili i prethodne četiri godine pratili moje rezultate u inostranstvu", rekao je Tumbaković, koji je sa Partizanom osvojio šest titula prvaka SR Jugoslavije.

Zlatnu plaketu za izuzetan doprinos srpskom fudbalu dobio je poznati fizioterapeut Milan Aranđelović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: