"Znam da se drama prodaje, ali možemo li da pređemo preko toga?

Kevin Durent, košarkaš Bruklin Netsa, želi da novinari prestanu da ga pitaju o situaciji koja se desila letos.

Izvor: LN

Subota, 01.10.2022.

13:14

AP Photo/Mary Altaffer

Durent je u pauzi između sezona zatražio trejd iz Bruklina, a nakon toga rekao da će ostati ili on, ili trener Stiv Neš i generalni menadžer Šon Marks.

Ratne sekire su na kraju nekako zakopane i Durent sada želi da se na njegovo ponašanje zaboravi.

"Možemo li da pređemo preko svega u nekom trenutku? Znam da je to zanimljiva priča. Znam da je to okupiralo veći deo predsezone i da se drama prodaje, ali ja nisam propustio nijednu utakmicu, nisam bojkotovao treninge. I dalje sam tu", kazao je Durent.

Durent u novu sezonu ulazi sa Kajrijem Irvingom, koji je propustio prošlu jer nije želeo da se vakciniše, i novim pojačanjem Benom Simonsom, koji takođe nije igrao zbog povrede.

Kej Di je za to vreme beležio 29,9 poena, 7,4 skoka i 6,4 asistencije po meču, ali je ispao u prvoj rundi plej-ofa Istoka jer je dobio "metlu" od Boston Seltiksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: